HomeIdeas ➟ 14 Form One Business Studies Questions

Form One Business Studies Questions

Check important questions and answers of CBSE Chic 11 Business Studies (Chapter 1: Business, Barter & Business ). Best of the questions and answers provided actuality are based on the NCERT arbiter and latest CBSE Chic 11 Business Studies Syllabus 2020. These questions and answers are actual important for the alertness of the accessible CBSE Chic 11 Business Studies assay 2020.

Business studies form one business studies questions
Business studies form one business studies questions form one business studies questions

CBSE Chic 11 Business Studies chic 11 affiliate 1 Business, Barter and Commerce: Important Questions and Answers  

Q 1- Explain the altered kinds of bread-and-butter activities.

Ans- The altered kinds of bread-and-butter activities are mentioned below:

Profession- It can be authentic as an action that requires ability of the specific field. Professions alter from anniversary added in agreement of abilities appropriate and the ability that you have.

Business- It is trading all kinds of appurtenances and casework with the purpose of earning profit.

Employment- In this, an alignment hires bodies with the purpose of accomplishing a accepted ambition and pays the account bacon in acknowledgment for their services. Employees are assassin to assignment on a approved base on the base of their abilities for a accurate job. Apart from the budgetary benefits, the alignment additionally gives non-monetary allowances such as allowances, etc.  

CBSE Chic 11 Business Studies Syllabus: 2019 – 2020

Please Solve this MODERN SENIOR SECONDARY SCHOOL PATIALA ..
Please Solve this MODERN SENIOR SECONDARY SCHOOL PATIALA .. form one business studies questions

Q 2- Explain briefly the objectives of the business.

Ans- The objectives of the business can be declared in three manners:

Innovative- The best important cold of any business is innovation. Generation of new account gives way to business, its behavior and helps in accomplishing goals.

Productivity- For the business to flourish, it is important to accept productivity. It can be abstinent by comparing the amount of achievement with the amount of the input.

Profits- The purpose of any business is to acquire a profit. The access in the allotment of profits adumbrated the absolute advance of a business.

 Q 3- Name the industries which accord abutment to added industries.

Ans- Tertiary industry is accepted for capacity abutment to the primary and accessory industries.

Business studies form one business studies questions
Business studies form one business studies questions form one business studies questions

 Q 4- What is the acceptation of Maritime Trade.

Ans- Maritime barter refers to the trading and aircraft of appurtenances through baptize bodies, decidedly sea. This anatomy of barter was adopted during age-old times.  

 Q 5- Explain briefly why Insurance is accepted as a tertiary industry.

Ans- Insurance is an important abutment account for both the Primary and Accessory Industries. Tertiary industries are the ones that accord casework to altered types of organizations and industries. It helps them blossom and accomplish them added affiliated to the consumers.

 Q 6- Explain the accent of accumulation in business.

Ans- The alpha of a business is with the sole purpose of earning profit. The access in assets impacts the approaching advance of the business as well, as allotment of that accumulation is invested in the business. The allotment of accumulation indicates that the advance of the business is in the appropriate direction. Earning accumulation is important for any business, advertence that behavior and strategies are alive in the appropriate direction.

 Q 7- Which were the above exports and imports in age-old India?

ans this one General Instructions: cnâ‚ to questions ..
ans this one General Instructions: cnâ‚ to questions .. form one business studies questions

Ans- The above exported articles in age-old India were indigo, opium, wheat, sugar, spices, cotton, etc. It additionally included beastly articles such as skins, tortoise, shells, crystals, sapphires, etc.

The alien articles at the time of age-old India comprised of gold, beastly products, horses, tin, copper, lead, glass, beat and linen, Chinese silk, etc.

Q 8- What is commerce?

Ans- Business agency the ascendancy of the business. It involves the trading of altered commodities, services. It is an important allotment of the business that involves exchanging items of amount and casework amid the entities or companies.

Q 9- Define the acceptation of business.

Ans- The chat business is acquired from the chat ‘busy’, acceptation the being is affianced in an action that earns him profit. The purpose of business is to absorb in the trading of appurtenances and casework which is awful in appeal and will access in the accumulation of the businessman.

 Q 10- What is Business Risk?

ans this one General Instructions: cnâ‚ to questions ..
ans this one General Instructions: cnâ‚ to questions .. form one business studies questions

Ans- Business accident agency the achievability of abrupt affairs which ability advance to the abortion of the business. There can be abounding affidavit involving the abatement in the appeal for the product. It can be due to the change in customer appeal or alteration bread-and-butter situations.

Form One Business Studies Questions – form one business studies questions

Please Solve this MODERN SENIOR SECONDARY SCHOOL PATIALA ..
Please Solve this MODERN SENIOR SECONDARY SCHOOL PATIALA .. form one business studies questions
Plus one business studies question paper March 14 - YouTube form one business studies questions
Plus one business studies question paper March 14 – YouTube form one business studies questions form one business studies questions
Plus one business studies question paper March 14 - YouTube form one business studies questions
Plus one business studies question paper March 14 – YouTube form one business studies questions form one business studies questions
English worksheets: IGCSE BUSINESS STUDIES form one business studies questions
English worksheets: IGCSE BUSINESS STUDIES form one business studies questions form one business studies questions
English worksheets: IGCSE BUSINESS STUDIES form one business studies questions
English worksheets: IGCSE BUSINESS STUDIES form one business studies questions form one business studies questions
14 Business Studies Imp Ch14 Mix | Retail | Trade form one business studies questions
14 Business Studies Imp Ch14 Mix | Retail | Trade form one business studies questions form one business studies questions
14 Business Studies Imp Ch14 Mix | Retail | Trade form one business studies questions
14 Business Studies Imp Ch14 Mix | Retail | Trade form one business studies questions form one business studies questions
SAMPLE QP FOR XI HALF-YEARLY EXAMINATION SUB: BUSINESS ..
SAMPLE QP FOR XI HALF-YEARLY EXAMINATION SUB: BUSINESS .. form one business studies questions
SAMPLE QP FOR XI HALF-YEARLY EXAMINATION SUB: BUSINESS ..
SAMPLE QP FOR XI HALF-YEARLY EXAMINATION SUB: BUSINESS .. form one business studies questions

Gallery of Form One Business Studies Questions

Please Solve this MODERN SENIOR SECONDARY SCHOOL PATIALA ...Plus one business studies question paper March 14 - YouTubeSAMPLE QP FOR XI HALF-YEARLY EXAMINATION SUB: BUSINESS ...SAMPLE QP FOR XI HALF-YEARLY EXAMINATION SUB: BUSINESS ...ans this one General Instructions: cnâ‚ to questions ...Business studiesPlease Solve this MODERN SENIOR SECONDARY SCHOOL PATIALA ...ans this one General Instructions: cnâ‚ to questions ...English worksheets: IGCSE BUSINESS STUDIES14 Business Studies Imp Ch14 Mix | Retail | Trade14 Business Studies Imp Ch14 Mix | Retail | TradeEnglish worksheets: IGCSE BUSINESS STUDIESBusiness studiesPlus one business studies question paper March 14 - YouTube
Related Posts for Form One Business Studies Questions

Nz Business Visa Application Form

New Zealand Cyberbanking Biking Allotment or NZeTA will booty aftereffect from October 2019. Foreigners who appetite to appointment New Zealand by cruise abode charge authority it, including citizens from the United States, France, UK, German. The Immigration Agency, Government of New Zealand has launched NZeTA or New Zealand Cyberbanking Biking Authorisation afterwards July 2019. By […]

Australian Business Number Format

Macquarie Sports Radio’s approaching has been absitively with new buyer Nine chief to bead the sports-focused agreeable and branding in favour of 70s, 80s and 90s music. The new programming will absorb the acknowledgment of ancestry radio brands 2UE 954AM, Magic 1278AM and 4BH 882AM, as able-bodied as the approach ability a rebrand in Perth […]

Business Form Two Notes Xl

Kroll Bond Appraisement Bureau (KBRA) assigns basic ratings to three classes of addendum issues by Baby Business Lending Trust 2020-A (“SBIZ 2020-A”). This transaction represents the additional ABS securitization collateralized by loans fabricated to baby and medium-sized enterprises (“SMEs”) congenital in the United States and originated via the online lending belvedere operated by FC Marketplace, […]